App in de kijker: Bree App

De Bree App, een stadsapp voor de inwoners van Bree, is sinds kort beschikbaar in de App Store en Google Playstore. Naast vele handige toepassingen, is het vooral een zeer dankbaar lokaal communicatie-platform dat alle Breëenaren connecteert met veelgebruikte stadsdiensten, lokale handelaars en verenigingen.

De Bree App vind je gratis terug in de App Store en Google Playstore. Je downloadt de app op je smartphone of tablet, je aanvaardt de voorwaarden en meldt je éénmalig aan met je e-mailadres of Facebookaccount en je kan aan de slag.

We zetten voor jullie de handigste toepassingen in de Bree App op een rijtje.

  • Ontvang nieuwsberichten van onze stadsdiensten in een nieuwsoverzicht. Je kan bijvoorbeeld heel handig opzoeken wanneer het afval in jouw straat wordt opgehaald. Je krijgt hier zelfs een melding van.
  • Koppel jezelf met Breese handelaars, verenigingen en zorgverstrekkers die je zelf verkiest en blijf op de hoogte van hun acties, contactgegevens, openingsuren, assortiment, activiteiten en evenementen.
  • Met de knop ‘meldingskaart’ kan je zaken melden bij de ombudsdienst van Stad Bree. Zwerfvuil, kapotte stoeptegels, gevaarlijke situaties? Gewoon even een foto nemen, de locatie bepalen aan de hand van je gps-coördinaten en doorsturen via de app.
  • Alle activiteiten in Bree worden verzameld vanuit de nationale UIT-databank. Je kan deze gemakkelijk in je persoonlijke agenda plaatsen. Zo weet je vanaf nu wel altijd wat te doen.
  • Scan je vrienden en communiceer via de berichten- of chatfunctie.
  • Gebruik de stedelijke klantenkaart bij alle deelnemende handelaars. Ontvang speciale kortingen via de app.
  • Plaats bestellingen bij je favoriete afhaalplek in Bree of reserveer een tafeltje in enkele klikken.

 

Dankzij deze gloednieuwe stadsapp zetten we nu ook in Bree samen met handelaren, verenigingen en horecazaken de stap naar de digitale wereld van vandaag. Bree Appt!
Wil je met je zaak of vereniging gratis aanwezig zijn in de Bree App? Registreer je dan nu via www.onzestadapp.be en ontdek zelf hoe je klanten- of ledenbereik zal vergroten. 

Geen inwoner van Bree? Zoek eens op of jouw stad of gemeente ook een eigen app heeft!

Lees hier welke app vorige maand in de kijker stond.


Deel op...


Lees verder...

Mediawijs onderwijs #15

Mei plasticvrij Plastic: het zit overal, in grote of kleine mate, heel duidelijk of verborgen. We weten allemaal dat we…

Lees meer

Mediawijs onderwijs #19

Een boek is een boek, maar soms is een boek nog zoveel meer. Letterlijk. Sommige boeken worden verrijkt met augmented…

Lees meer